بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
حسین امامعلی پور، با تاکید بر ضرورت پرهیز دانشگاه ها از تصدی گری، از اصرار برخی دانشگاه ها به ادامه تصدی گری انتقاد کردو گفت: دانشگاه ها باید از تصدی گری در حوزه تغذیه دانشجوئی پرهیز کرده و از توان بخش خصوصی استفاده نمایند.
به گزارش ایکنا از آذربایجان شرقی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، حسین امامعلی پور، مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، روز گذشته دهم اردیبهشت ماه، در نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها وموسسات آموزش عالی منطقه 3 کشور در دانشگاه تبریز، گفت: مسائل رفاهی دانشجویان با چالش های متعددی مواجه است و سالیان سال ادامه پیدا کرده است و همه ما شاهدیم که مدیریت دولتی آسیب های زیادی داشته و گران تمام می شود.
وی ادامه داد: در همه دولت ها، این موضوع پیگیری شده ولی تاکنون راهبری منسجمی در این خصوص اتفاق نیافته است.
امامعلی پور افزود: بودجه در نظر گرفته شده برای بحث تغذیه در سال 1404 حدود 11 همت است. اما با توجه به وجود هزینه های پنهان حداقل باید 15 همت هزینه شود که تقریباً 20 درصد بودجه دانشگاه های کشور است.
وی با تاکید بر ضرورت پرهیز دانشگاه ها از تصدی گری، از اصرار برخی دانشگاه ها به ادامه تصدی گری انتقاد کرد.
امامعلی پور با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: دانشگاه ها باید از تصدی گری در حوزه تغذیه دانشجوئی پرهیز کرده و از توان بخش خصوصی استفاده نمایند.
مسئول اجرای الگوی نوین تغذیه دانشجویی دانشگاه های کشور در تشریح طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی گفت: با توجه به دستور مقام عالی وزارت و تصویب طرح الگوی نوین تغذیه دانشجوئی و ابلاغ آن به دانشگاه ها، در حال حاضر 12 دانشگاه شامل 6 دانشگاه از تهران و 6 دانشگاه از شهرستان ها که دانشگاه تبریز و زنجان نیز جزو آن ها هستند، به صورت پایلوت در این طرح شرکت دارند و هدف گذاری ما این است که در فصل تابستان تعداد این دانشگاه ها به 40 دانشگاه افزایش یابد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: مشکل اصلی ما هدر رفت سرمایه در رستوران های دولتی است و ما بار دیگر تاکید می کنیم که با اعمال تغییر در مدیریت هزینه ها، هدف کوچک کردن سفره دانشجویان نیست بلکه می خواهیم هزینه های اضافی و زاید حذف شود.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه بالای 60 درصد از دانشجویان دانشگاه تبریز از رستوران های مکمل استفاده می کنند، افزود: وجود رستوران های مکمل با پیمانکاران متفاوت، موجب ایجاد رقابت برای افزایش کیفیت غذا در رستوران های مکمل و حتی رستوران دولتی می شود. البته ما باید در انتخاب پیمانکار نهایت حساسیت را به خرج دهیم و اهلیت پیمانکار را بررسی کنیم.
محمدتقی اعلمی؛ رئیس دانشگاه تبریز طی سخنانی در این نشست اظهار کرد: ما در حوزه دانشجویی نیازمند اتخاذ تصمیمات اساسی هستیم. متاسفانه از برنامه سوم توسعه کشور که مربوط به دهه 1370 است مقرر شده بود سالانه 20 درصد از اسکان و تغذیه دانشجوئی برون سپاری شود که متاسفانه این موضوع محقق نشده است.
وی ادامه داد: هدف از تشکیل سازمان امور دانشجویان بر این اساس بود که به مرور زمان امورات رفاهی دانشجویان برون سپاری و از بدنه وزارت علوم تفکیک شود. می توان گفت حوزه دانشجویی به نقطه آسیب دانشگاه ها تبدیل شده و کوچک ترین مشکل در این حوزه به یک مساله بزرگ تبدیل می شود.
رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه راه حل این مشکلات برون سپاری است، گفت: راه اندازی رستوران های مکمل و اجرائی طرح تاک یکی از طرح هایی است که می تواند مسیر برون سپاری را طی کند. ما هرچقدر تلاش کنیم بازهم خوابگاه دار و رستوران دار خوبی نخواهیم بود و باید با برگزاری چنین جلسات و هم اندیشی های لازم و به اشتراک گذاشتن تجربه های موفق، راهکارهای برون رفت از این مشکلات را پیدا کنیم.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}